SWANSON Caprylic Acid 60 kap. (Kwas Kaprylowy)
Opis produktu
Caprylic Acid - wzbogaca dietę o kwas kaprylowy – rodzaj korzystnego, nasyconego kwasu tłuszczowego, który wykazuje właściwości antybakteryjne, przeciwwirusowe, przeciwgrzybicze i przeciwzapalne. Preparat jest szczególnie wskazany dla osób z osłabionym systemem odpornościowym, cierpiącym z powodu przewlekłej grzybicy przewodu pokarmowego albo uogólnionej kandydozy.
- Czysty kwas kaprylowy
- Działa jak naturalny antybiotyk
- Poprawia zdrowie układu pokarmowego
- Skuteczny w zwalczaniu Candida albicans
- Wzmacnia odporność
Swanson Caprylic Acid dostarcza optymalną dawkę kwasu kaprylowego, który jest jednym z najważniejszych średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych. Suplement działa jak naturalny antybiotyk i wzmacniacz odporności. W licznych badaniach potwierdzono olbrzymi potencjał kwasu kaprylowego do zwalczania szkodliwych drobnoustrojów. Podany doustnie szybko zmniejsza objawy związane z zakażeniami wirusowymi i grzybicznymi. Znakomicie radzi sobie z odpowiedzialnym za kandydozę drożdżakiem Candida albicans oraz groźną dla kobiet Chlamydią. Wykazuje skuteczność nawet w odniesieniu do szczepów bakteryjnych, które nie są wrażliwe na działanie antybiotyków (np. gronkowiec złocisty).
Suplementacja Swanson Caprylic Acid poprawia pracę układu trawiennego i sprzyja regeneracji nabłonka jelitowego. Preparat może być stosowany w profilaktyce choroby wrzodowej. Dzięki właściwościom przeciwzapalnym zmniejsza objawy choroby Leśniewskiego i Crohna, takie jak wzdęcia, kolki jelitowe, biegunki. Mimo silnego działania przeciwbakteryjnego Swanson Caprylic Acid nie stwarza ryzyka dysbiozy jelitowej, które niosą ze sobą syntetyczne antybiotyki. Kwas kaprylowy promuje równowagę w środowisku jelitowym i nie eliminuje pożytecznych bakterii probiotycznych.
Skład: 1kap. zawiera 600mg Kwasu Kaprylowego
Wielkość porcji: 1 kap.
Ilość porcji w opakowaniu: 60
Skład
Dawkowanie i sposób użycia
Dawkowanie i sposób użycia: stosować 1 kap. kwasu Kaprylowego dwa razy dziennie przed posiłkami.