ACTIVLAB Soya Pro 2000g
Opis produktu
Soya Pro to rewolucyjna odżywka białkowa oparta na proteinach pochodzących z soi. Białko sojowe cechuje się znakomitą przyswajalnością i jest niezwykle wartościowe odżywczo. Zawiera wszystkie niezbędne aminokwasy, w tym aminokwasy rozgałęzione BCAA, argininę i glutaminę. W przeciwieństwie do białek pochodzenia mlecznego jest pozbawione laktozy i kazeiny, dlatego mogą je stosować również osoby z alergiami pokarmowymi i nietolerancją laktozy. Roślinne pochodzenia sprawia, że to najlepsza opcja dla wegetarian i wegan.
- Najwyższej klasy izolat białka sojowego
- Nie zawiera laktozy ani kazeiny
- Dostarcza kluczowych aminokwasów
- Odpowiedni dla wegan, wegetarian i osób z alergiami
- Dostarcza pełnowartościowego białka
Activlab Soya Pro to propozycja skierowana do osób poszukujących zdrowej i bezpiecznej alternatywy dla odżywek opartych na białkach pochodzenia zwierzęcego. Nie zawiera cukru mlecznego ani kazeiny, dlatego może być stosowana bez obaw o dyskomfort trawienny. Profilem odżywczym niczym nie ustępuje innym proteinom. Dostarcza wszystkich niezbędnych aminokwasów, w tym pulę kluczowych dla sportowców aminokwasów rozgałęzionych BCAA. Jest zasobna również a takie aminokwasy jak glutamina czy arginina. Działa anabolicznie i antykatabolicznie. Skutecznie ułatwia przyrost masy mięśniowej i usprawnia regenerację potreninową. Znikoma ilość tłuszczy i brak węglowodanów czyni z Activlab Soya Pro wartościowe wsparcie diet redukcyjnych.
Activlab Soya Pro ma również działanie prozdrowotne. Pomaga uregulować profil lipidowy, obniżając stężenie cholesterolu i trójglicerydów. Obecna w składzie glutamina wzmacnia układ odpornościowy i ma zbawienny wpływ na kondycję nabłonka jelitowego. Może również funkcjonowanie mózgu.
Wielkość porcji: 30g (1,5 miarki)
Ilość porcji w opakowaniu: 67
Dawkowanie i sposób użycia
Dawkowanie i sposób użycia: stosuj 1-3 porcje Soja Pro dziennie, o dowolnej porze ze szczególnym uwzględnieniem dawki potreningowej. Preparat może być używany z jakimkolwiek posiłkiem, aby zwiększyć zawartość protein w przyjmowanym pokarmie.